Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.
Termék részletek


Vágódeszka CSAJOS OKLEVÉL mintával

Vágódeszka CSAJOS OKLEVÉL mintával
1 300 Ft

Fából készült natúr fa vagy VÁGÓDESZKA, melyet szalagokkal díszítve adhattok ajándékba a Menyasszonynak.


Mivel egyre nagyobb sikert arat az okleveles változat, tovább fejlesztettük az ötletet, és csilli-villi gyöngyös oklevél faliképet is készítünk.

Mérete: 10 x 25 x 2 cm
Anyaga: fa

 • Hogy miért is árulunk konyhába való fa termékeket?

  Arról van szó, hogy a leánybúcsún adnotok "kell" a Menyasszonynak valami ajándékot a konyhába (vagyis valamit, ami az ételkészítéssel, táplálkozással kapcsolatos).
  Lehet például fakanalat, sodrófát, vágódeszkát, húsklopfolót, evőeszközöket...
  De hogy ne a hagyományos bárhol megvehető eszközökkel állítsatok be, kifejezetten erre az alkalomra készült PINK változattal is meglephetitek az Arát :)

  Szükségetek lesz még annyi színű selyemszatén szalagra, amennyien lesztek a bulin. Plusz kell még egy szalag, mindjárt írom miért.
  Fontos, hogy fehér és kék mindenképpen legyen közte, FEKETE viszont semmiképpen NEM kerülhet közé! A szalagok legyenek legalább 40 cm hosszúak. Kelleni fog még 1 alkoholos filc vagy egy direkt textilekhez való speciális toll. A szalag egyik végére mindenki írjon egy jókívánságot, a másikra a nevét. A +1 szalagra írjátok fel a dátumot és a Menyasszony nevét...

  Kössétek az összes szalagot a pink fa eszközre, vagy adjátok oda egyesével a bulin, és kötözzétek fel ott minden játék, feladat után egyenként... :)

  Ez egy örök emlék, nagyon fogja szeretni :)

  A termék fából készült, és pink zománcfestékkel lett lefestve. Csak dekorációként használható, ételkészítésre nem alkalmas.

  Ha további leánybúcsús ötleteket szeretnél, kukkant be üzletünkbe, vagy leánybúcsúval kapcsolatos blogunkba:
  leanybucsu-debrecen.blog.hu/

  Rengeteg színű selyemszalagunk van, 50 Ft/db áron kapható. Ha kérsz hozzá, pakold a megfelelő darabszámot a kosaradba! Köszi :)

 • Cikkszám
  100097
Webáruház készítés