Új jelszó kérése
Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Termékek


GAME OVER wc papír
GAME OVER wc papír

Akár ajándékba, akár legény és leánybúcsú feladathoz remek választás ez a vicces GAME OVER feliratú menyasszony+vőlegény mintájú toalett papír.

Vicces feladat 1: Állítsátok a Menyasszonyt, vagy a Vőlegényt a szórakozóhely wc-je elé, és adjátok Neki azt a feladatot, hogy minden arra járónak próbáljon meg eladni egy-egy darabot a vicces papír tekercsből. Az összegyűjtött keresetből vennie kell valami italt a pultnál, vagy ha úgy alakul az este, és találtok még nyitva valamilyen üzletet, akkor a Párjának is vehet valami ajándékot.
Vicces feladat 2: A buli előtt tekerjétek le teljesen az egész tekercset, és minden lapra írjatok egy feladatot, vagy egy kvíz kérdést, vagy egy jókívánságot. Ezután tekerjétek vissza a papírt, és a bulin adjátok oda az ünnepeltnek, és lassan letekerve juthat hozzá a lapokon lévő "üzenetekhez".
Vicces feladat 3: Olyat is csináltunk már wc papirral, hogy minden lapra írtunk egy olyan szót, ami valami miatt fontos az Ifjú Párnak, de egymáshoz nem sok köze van az egymás után következő szavaknak. Az a feladat, hogy ahogy tekergeti le a "szalagot", egyesével látja meg a felírt szavakat, amiket minél viccesebben bele kell szőnie egy történetbe. Egyszerre így mindig csak egy szót lát nem tervezhet előre. Nagyon vicces játék, próbáljátok ki!

Vicces feladat 4: Menyasszony feladata, hogy a wc papírból készítsem magára esküvői ruhát, fátylat. Majd csináljon magáról „szelfit” a szórakozóhely mosdójában!

+1 ötlet: Használhatjátok dekorációként is! Tekerjétek körbe vele a buli helyszínét :)


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés