Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Halak


A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak álmodozó, romantikus és érzelgős csillagjegy. Erősen vonzódik a művészetekhez, a spiritualitáshoz, nem mellesleg nagyon kreatív típus. Szereti a fotóalbumokat, ezért ilyesmivel megható pillanatokat okozhatsz neki. A scrapbook különösen vonzó ajándék lehet neki, hiszen kifejezetten értékeli a különleges, kézzel készített ajándékokat. Ha szeret fotózni, fényképezőgéppel vagy a már meglévőhöz kapható különböző tartozékokkal, szűrőkkel, objektívekkel is meglepheted őt. Imádja a finom illatokat, ha valakinek, akkor a Halaknak mindenképpen érdemes parfümöt vásárolni ajándékba. A romantikus pillanatokat fokozhatod különböző illatgyertyákkal vagy fürdősókkal, olajokkal. A csobogókat is imádja, ahogyan az akváriumoknak sem tud ellenállni. Mindenféle fürdőszobai kellék és tárgy olyan egyedi meglepetés lehet, amit a Halak nagyon szeret és értékel. Kedvenc kristálya az akvamarin, amelyet ékszerbe foglalva le sem veszi többé a nyakából vagy az ujjáról. A kettesben töltött romantikus, gyertyafényes estétől éppen annyira meghatódik majd, mint egy finomságokkal teli ajándékkosártól. A meleget ő is nagyon szereti, a puha és meleg takaróba bármikor szívesen kuckózza be magát, persze, ha teheti leginkább veled együtt.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minek örül a Halak?

E jegy szülöttét minden érdekli, ami a realitás keretein túl van: illúzió, fantázia, dráma, érzelmek, művészetek, spiritualitás. Ezért aztán minden olyan ajándék, ami ezt az érdeklődést táplálja, kedvező fogadtatásra talál. Festőkészlet, veresekötet, művészfilmek dvd-n, spirituális kötetetek – ezek között bátran válogathatsz. A vízi sportokat is nagyon szereti, az ehhez kapcsolódó ajándékok, vagy a finom habfürdők, tusfürdők, fürdősók is örömet okoznak neki.


Webáruház készítés