Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Nyilas


A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas rendkívül szabad és független lélek. Imád utazni, világot látni, optimista és vidám típus. A kötelezően előírt családi látogatásokért csöppet sem rajong, ugyanakkor a karácsonyi ünnep fénye és szertartásossága az ő lelkét is megérinti. A Nyilast leginkább egy újabb utazással vagy hosszú hétvégével tudod meglepni, persze csak ha engedi a pénztárcád. Rajong a sportokért is, így a kedvenc csapatával kapcsolatos mindenféle apróságnak szintén nagyon örül. Az útikönyvek mellett a térképekért, a földgömbökért, sőt a városokat ábrázoló hógömbökért is oda van, ezért bármelyik kiváló ajándék lehet számára. Boldoggá teheted azzal is, ha előfizetsz kedvenc magazinjára, ahogyan kedvenc filmjei épp így felcsillantják a szemét. Valójában minden, a szokásostól eltérő ajándékötletet díjaz. Színházba, stand up-előadásokra, koncertre váltott jegyekkel vagy a kedvenc sporteseményeire érvényes belépőkkel különleges pillanatokat szerezhetsz neki amellett, hogy nagyra fogja értékeli a kreativitásodat. Nagyon szeret kirándulni, hegyet mászni, ezért minden olyan kiegészítő vagy hasznos holmi, amelyek hasznára lehetnek mozgás közben, ugyanennyire tökéletes ajándékok lehetnek. Az ölelésről se feledkezz el, mert ez az, amit mindennél jobban szeret és igényel.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minek örül a Nyilas?

Érdeklődő, nyitott típus, szeret tanulni, elmélyedni egy-egy témában. Ajándékozz valami intellektuális jellegűt neki, a vallástörténeti könyvek, útikalauzok, spirituális művek között keresgélj. A Nyilasok előszeretettel űznek különféle sportokat, szívesen kirándulnak és utaznak, úgyhogy minden ezzel kapcsolatos ajándéknak örülni fog!


Webáruház készítés