Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Ajándékok az Anyósnak!


Bekaphatja a Mama! És persze a Menyasszony is :D
Na nyugi, nem akarunk senkit megbántani!
Pont hogy az a cél, hogy mindenki felszabadult legyen, és ne a "házisárkány" anyóspajti legyen ott a Leánybúcsún, hanem a bulizós második tini korát élő Mama!

Az anyós jelző általában pejoratív, negatív csengésű. Lásd például az anyós vicceket. Pedig vannak nagyon jófej Anyósok...
Gondolj bele! Eddig Ő volt az Anyakirálynő!
Amióta megtudta, hogy egy kis életet hord a szíve alatt, attól a perctől fogva fő feladata és küldetése volt, hogy Mindentől és Mindenkitől óvja védje Egyetlenét!
Eddig csak az Ő kisfia, kislánya volt a Vőlegény/Menyasszony. Most bármennyire is jót akar a gyermekének, azt érezheti, hogy elveszíti. Feleslegesnek érezheti magát. 
Arra kell ráébreszteni, hogy nem elveszíti a gyerekét, hanem kap mellé még egyet ajándékba!
Sokszor megnehezíthetik a kapcsolatot, de ha szeretettel és tisztelettel bánunk velük, akkor olyan élettapasztalatot, olyan szeretetet adnak cserébe, amilyenről álmodni sem tudtunk!

Érdekes, amikor nem is gondolnád az idősebb korosztályról, hogy ők is képesek bulizni, felszabadultan csápolni, de ha el tudják engedni magukat, akkor remek hangulatot tudnak teremteni.
Egy Leánybúcsún kötelező tőlük házassági tanácsokat, titkos praktikákat kérni, és igeeeen, bátran menjetek bele sikamlósabb témákba is! Lehet, hogy egy sima hétköznapon elhajtana melegebb éghajlatra, de ha már ellátogat a Leánybúcsúra, akkor igenis vállaljon be egy-két pajkos feladatot is! Sorrend:

Webáruház készítés