Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Bak


A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak rendkívül gyakorlatias típus. Ő az egyszerűség, a kényelem és a pratikusság híve. Nagyon szereti a meleg és puha holmikat. Az ajándékozáskor a csomagolás sem kerüli el a figyelmét, esetében szintén érdemes a masnikra is időt fordítanod. Leginkább a hétköznapokban is használható ajándéktárgyakat értékeli, de a kényelem mindenkor elsődleges. A meleg és puha törölközők, takarók, papucsok szó szerint is melengetik a lelkét. Ha pedig még a monogramját is belehímezteted, valósággal repesni fog az örömtől. A Bak is nagyon szereti a gyapjú- és kasmírpulóvereket, kabátokat, kesztyűt, sapkát, sálat. Minél finomabb és természetesebb anyagból készül a holmi, annál jobb. Ha még házi forró csokit is készítesz neki, valósággal szóhoz sem jut majd a meglepetéstől. Ha belefér a keretbe, Bak szerettednek ékszert is vásárolhatsz. Az aranyat nagyon kedveli, hiszen tartós, maradandó és értékes. Amit gyűlöl, az a meglepetés buli. Ő kiszámíthatóság, a megbízhatóság mintaképe, a váratlan meglepetések nála öröm helyett inkább kínos feszengést váltanak ki. Ünnepeljetek kettesben!


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minek örül a Bak?

A Bak ambiciózus, kötelességtudó, gyakorlatias, úgyhogy minden, a munkájához köthető ajándékot szívesen fogad. Hagyománytisztelő alkat, úgyhogy a klasszikus dolgokat szereti. Bőr pénztárca, elegáns nyakkendő, egy üveg nemes bor, klasszikus falióra, szolid, arany, vagy ezüst ékszerek – ezeknek örül a Bak!


Webáruház készítés