Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Bika


A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyakorlatias típus, kiváló az ízlése, szereti a luxust, a kényelmet, a kényeztetést. Amikor ajándékot keresel neki, mindenképpen érdemes az előbbieket is figyelembe venni. Bámulatos kézügyességgel rendelkezik, a praktikus ajándékoknak örül a leginkább. Nagyon szereti a finom ételeket és italokat, szívesen hallgat zenét, még énekelni is szeret. A Bika jelszava a kényelem. El sem tudná képzelni az életét legalább egy kényelmes szófa vagy fotel nélkül, amelybe bekuckózva nézheti a kedvenc sorozatát. A meleg és finom holmikért is rajong. Kifinomult ízléséhez a kasmírból vagy a legfinomabb gyapjúból készített takaró, sál, sapka, pulóver illik a leginkább. A legtöbb Bika gyűjt valamit, a gyűjtemény pedig sosem lehet teljes, így biztos lehetsz benne, mindig vágyik egy újabb darabra. Figyelmességedet rendkívül fogja értékelni. Mivel szereti a hasát, a különleges csokoládék, egyedi bonbonok, kekszek vagy teák is igencsak felcsillantják a szemét. Ha megengedheted magadnak, foglalj asztalt az egyik luxusnak számító étterembe. Hogy a meglepetés nem marad el, előre garantáljuk neked.


prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Minek örül a Bika?

Hedonista alkat, szereti élvezni az életet. Masszázsbérlet, kényeztető ajándékok, szépségápolási cikkek – ezekkel mind örömet lehet szerezni a Bikának! Mivel a hasát is nagyon szereti, egy különleges szakácskönyv, vagy például egy szép fondü-készlet is remek választás!


Webáruház készítés