Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Oroszlán


Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán nagyon szereti az ünnepélyességet. Az biztos, az ajándékozásnak is megadja a módját, de az örömet is elvárja érte. Ő az, aki nagyon vágyik a kitüntető figyelemre, és persze azt sem bánja, ha minden róla szól. A figyelmet mindenkor kivívja, sokszor már az öltözködésével is. Vitathatatlan, valóban figyelemre méltó az ízlése. Ő nem ijed meg a feltűnő színű holmiktól, szereti a divatot, amit nem követ, hanem ő diktál. Éppen ezért lepd meg őt olyan holmival, amiben csilloghat. Lehet az egy feltűnő felső vagy bármilyen kiegészítő. Az ékszereket is nagyon szereti, illetve valójában mindent, ami a luxusra emlékezteti őt. Egészen biztosan elnyered az elismerését például luxus arckezelésekre vagy manikűrre beváltható utalvánnyal. Igazán értékelni fog egy üveg különleges minőségű pezsgőt is, de az egyedi és persze kiváló minőségű csokoládénak sem tud ellenállni. A legtöbb Oroszlán hódol valamilyen hobbinak, az ahhoz kapcsolódó ajándékkal szintén óriási örömet szerezhetsz neki. Az igazi és emlékezetes meglepetéshez a legszebb és legcsillogóbb ajándékcsomagolókról se feledkezz meg.Sorrend:

Minek örül az Oroszlán?

A jegy szülötte kreatív, extravagáns, imád társasági életet élni. Színházbérlet, különleges ékszer, feltűnő ruhadarab? Az Oroszlán imádni fogja! A luxus is fontos számára, úgyhogy ha a pénztárcád engedi, lepd meg egy különleges, drága parfümmel, vagy karórával!


Webáruház készítés