Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Mérleg


A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg imádja a meglepetéseket, minél többet kap, annál boldogabb. Éppen ezért neki minden egyes darabot külön csomagolj be, mert minél többet bontogathat, annál izgatottabb lesz. Az ízléses csomagolást is nagyra értékeli, ő sosem tépi le a papírt, hanem óvatosan bontja ki a karácsonyi ajándékokat. A Mérleg igazi társasági lény, a szépség, a stílus épp olyan fontos a számára, mint a nyugalom és megbízhatóság. A békére, a harmóniára, a lelki egyensúlyra törekszik, mindez pedig az otthonában is megmutatkozik. Nagyon szívesen dekorálja, szépítgeti a lakását, ezért minden olyan ízléses ajándéknak nagyon örül, amelyek még szebbé, még harmonikusabbá varázsolják az otthona hangulatát. Nála az egyensúly alapvetően fontos, ezért ha dísztárgyat vásárolsz, abból lehetőség szerint kettőt vagy párosan válassz. Szereti a művészeteket, nagyon kreatív és alkotó típus, ezért művészi előadásokra, tárlatokra érvényes belépőjegyek, vagy kreatív hobbijához illő ajándéktárgyak is óriási meglepetést okoznak neki. A zene elixír a Mérleg lelkének, a könnyű és lágy dallamok híve, ezért a kedvenc előadójától összeállított CD-válogatás biztosan könnyeket csal majd a szemébe – lehetőleg egyesével és ötletesen becsomagolva. Azt is imádni fogja, ha közösen készítheti el veled a vacsorát, majd gyönyörű és romantikus gyertyákkal díszített asztalnál együtt fogyasztjátok el.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minek örül a Mérleg?

Nagyon fontosak számára a barátai, a párkapcsolata, ezért egy szépen elrendezett, közös fotókkal teletűzdelt fényképalbumnak biztosan örül. A művészetek is nagyon érdeklik, úgyhogy egy különleges cd, a színház-, vagy opera-belépő szintén jó választás lehet. Kényes az ízlése, sokat ad a külsejére, úgyhogy a szépségápolási cikkek közül is választhatsz neki ajándékot!


Webáruház készítés