Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Ikrek


Az Ikrek (május 21. – június 20.)

 

Az Ikrek nagyon kommunikatív és társaságkedvelő típus. Vidám, kedves és szeretetre méltó csillagjegy. Ráadásul talán neki a legegyszerűbb ajándékot vásárolni, mert szinte mindennek szívből tud örülni. Nagyon kíváncsi és érdeklődő, azonnal felnyitja a dobozt, ezért az ő ajándékának csomagolásával sem érdemes túlzottan sokat bíbelődni. Szívesen tanul és fejleszti magát, nagyon sokat olvas. Az érdeklődési köréhez kapcsolódó könyvekkel, izgalmas regényekkel óriási örömet okozol neki. Minden izgatja a fantáziáját, ami kommunikáció. A mobilok megszállottja, ezért egy új telefonnal vagy a meglévőhöz beszerzett különféle kiegészítőkkel meglepheted őt. Bármilyen más kommunikációs kütyüt is vehetsz neki, ahogyan az összerakós, gondolkodtató játékokat is szívből értéli majd. Ha pedig eBookot vásárolnál, amelyre akár több száz könyvet is letölthet, vélhetően az örömkönnyek sem maradnak el. Szeret utazni, a fotózás is érdekli, ezért az útikönyvek, a fotós kiegészítők szintén tökéletes választás Ikrek szerettednek. A különféle dekokozmetikumokról és a parfümökről már nem is beszélve.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minek örül az Ikrek?

Intellektuális alkat, az érdeklődése rendkívül szerteágazó. Szereti követni az újdonságokat a szellemi-kulturális életben, úgyhogy ha a toplisták éléről választasz könyveket neki, vagy színházjegyekkel ajándékozod meg, annak biztosan örül! Imád csacsogni, a telefon állandóan a keze ügyében van, úgyhogy egy új készülékkel is meglepheted!


Webáruház készítés