Házhozszállítás

Termékajánló
Szavazás
Szerintetek mi a megfelelőbb ajándék a Menyasszonynak a Leánybúcsún?
Egy nagy ajándék a közösen összedobott pénzből.
Sok apróság, mindenki vesz valamit, és egyesével adjuk oda.
Sok apróság, de egy valaki veszi meg az összedobott pénzből, és a feladatoknál adjuk oda, ha helyesen válaszol, vagy ha végrehajtotta a feladatot a Menyasszony.

Szűz


A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz is nagyon gyakorlatias csillagjegy. Kiváló az ízlése, maximalista típus, ezért érdemes alaposan megfontolnod, mivel leped meg őt. Nagyon szervezetten éli az életét, az egészséges életmód mindennél fontosabb a számára. Igényes a külső megjelenésére is. Mivel a praktikum különlegesen fontos a Szűznek, ezért őt is olyan ajándékkal érdemes meglepni, amit a mindennapokban is használhat. Vásárolhatsz neki különböző lakberendezési vagy ajándéktárgyakat, viszont nagyon figyelj rá, hogy azok stílusukban, színükben illeszkedjen az otthona harmóniájához. A házimunkát megkönnyítő eszközöket különösen nagyra értékeli. Sokan közöttük igazi ezermesterek, ezért a barkácseszközök szintén a Szűz legjobb ajándékai. Az olyan helytakarékos polcokkal vagy szekrényekkel is óriási örömet okozhatsz neki, amelyben tárolhatja az eszközeit. Szívesen főzőcskézik, az egészséges ételek receptjeit már-már mániákusan gyűjti, így a szakácskönyvek is mindenképpen szóba jöhetnek a számára. Egy praktikus, sok zsebes, de persze mutatós táskával vagy pénztárcával igazi meglepetést szerezhetsz neki, ahogyan a misztikus témájú könyvekkel, filmekkel is meglepheted őt. Bármilyen, a munkájához kapcsolódó tárgynak is roppantmód örül.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Minek örül a Szűz?

A Szűz-szülötte szorgalmas és precíz, szereti a rendet és a tisztaságot. Ajándékozd meg egy bőrkötésű határidőnaplóval, vagy irattárcával! A Szűz az egészségére is nagyon figyel, ezért az ezzel kapcsolatos ajándékokkal (gyógyfürdőbérlet, masszázsbérlet) is sikert arathatsz!


Webáruház készítés