Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Mini sodrófa FOGADALOM szöveggel 19cm

Fából készült LEÁNYBÚCSÚ FOGADALOM mintával ellátott sodrófa, melyet jókívánságokkal teleírt selyemszalagokkal átkötve, vagy Leánybúcsús virágcsokorba kötve adhattok ajándékba a Menyasszonynak.

 

Ha a Vőlegény (vagyis már az újdonsűlt FÉRJ) nem megfelelően viselkedik, akkor ezzel a sodrófával kaphat útmutatást :)

A sodrófa mérete: 19 cm

1 400 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Hogy miért is árulunk konyhába való fa termékeket?

Arról van szó, hogy a leánybúcsún adnotok "kell" a Menyasszonynak valami ajándékot a konyhába (vagyis valamit, ami az ételkészítéssel, táplálkozással kapcsolatos).
Lehet például fakanalat, sodrófát, vágódeszkát, húsklopfolót, evőeszközöket...
De hogy ne a hagyományos bárhol megvehető eszközökkel állítsatok be, kifejezetten erre az alkalomra készült PINK változattal is meglephetitek az Arát :)

Szükségetek lesz még annyi színű selyemszatén szalagra, amennyien lesztek a bulin. Plusz kell még egy szalag, mindjárt írom miért.
Fontos, hogy fehér és kék mindenképpen legyen közte, FEKETE viszont semmiképpen NEM kerülhet közé! A szalagok legyenek legalább 40 cm hosszúak. Kelleni fog még 1 alkoholos filc vagy egy direkt textilekhez való speciális toll. A szalag egyik végére mindenki írjon egy jókívánságot, a másikra a nevét. A +1 szalagra írjátok fel a dátumot és a Menyasszony nevét...

Kössétek az összes szalagot a pink fa eszközre, vagy adjátok oda egyesével a bulin, és kötözzétek fel ott minden játék, feladat után egyenként... :)

Ez egy örök emlék, nagyon fogja szeretni :)

A termék fából készült, és pink zománcfestékkel lett lefestve. Csak dekorációként használható, ételkészítésre nem alkalmas.

Ha további leánybúcsús ötleteket szeretnél, kukkant be üzletünkbe, vagy leánybúcsúval kapcsolatos blogunkba:
leanybucsu-debrecen.blog.hu/

Rengeteg színű selyemszalagunk van, 50 Ft/db áron kapható. Ha kérsz hozzá, pakold a megfelelő darabszámot a kosaradba! Köszi :)
Adatok
Cikkszám
100113
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek