Vágódeszka CSINI MENYASSZONY OKLEVÉL mintával

Vágódeszka CSINI MENYASSZONY OKLEVÉL mintával

Vágódeszka CSINI MENYASSZONY OKLEVÉL mintával

1 300 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Fából készült natúr fa VÁGÓDESZKA.

Mivel egyre nagyobb sikert arat az okleveles változat, tovább fejlesztettük az ötletet, és csilli-villi gyöngyös oklevél faliképet is készítünk. 

Mérete: 10 x 25 x 2 cm
Anyaga: fa

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Hogy miért is árulunk konyhába való fa termékeket?

Arról van szó, hogy a leánybúcsún adnotok "kell" a Menyasszonynak valami ajándékot a konyhába (vagyis valamit, ami az ételkészítéssel, táplálkozással kapcsolatos).
Lehet például fakanalat, sodrófát, vágódeszkát, húsklopfolót, evőeszközöket...
De hogy ne a hagyományos bárhol megvehető eszközökkel állítsatok be, kifejezetten erre az alkalomra készült PINK változattal is meglephetitek az Arát :)

Szükségetek lesz még annyi színű selyemszatén szalagra, amennyien lesztek a bulin. Plusz kell még egy szalag, mindjárt írom miért.
Fontos, hogy fehér és kék mindenképpen legyen közte, FEKETE viszont semmiképpen NEM kerülhet közé! A szalagok legyenek legalább 40 cm hosszúak. Kelleni fog még 1 alkoholos filc vagy egy direkt textilekhez való speciális toll. A szalag egyik végére mindenki írjon egy jókívánságot, a másikra a nevét. A +1 szalagra írjátok fel a dátumot és a Menyasszony nevét...

Kössétek az összes szalagot a pink fa eszközre, vagy adjátok oda egyesével a bulin, és kötözzétek fel ott minden játék, feladat után egyenként... :)

Ez egy örök emlék, nagyon fogja szeretni :)

A termék fából készült, és pink zománcfestékkel lett lefestve. Csak dekorációként használható, ételkészítésre nem alkalmas.

Ha további leánybúcsús ötleteket szeretnél, kukkant be üzletünkbe, vagy leánybúcsúval kapcsolatos blogunkba:
leanybucsu-debrecen.blog.hu/

Rengeteg színű selyemszalagunk van, 50 Ft/db áron kapható. Ha kérsz hozzá, pakold a megfelelő darabszámot a kosaradba! Köszi :)

Adatok
Cikkszám
19781109021c
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek