Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

TOP 50 Leánybúcsú feladat szórakozóhelyen
TOP 50 Leánybúcsú feladat szórakozóhelyen
600 Ft

TOP 50 Leánybúcsú feladat szórakozóhelyen

TOP 50 Leánybúcsú feladat szórakozóhelyen
TOP 50 Leánybúcsú feladat szórakozóhelyen

Ha szórakozóhelyen tartjátok a leánybúcsút, szükségetek lesz pár olyan vicces feladatra, mellyel a Menyasszony biztosan a középpontba kerül. Régóta szervezünk bulikat, és folyamatosan bújjuk a külföldi leánybúcsús oldalakat, ezért rengeteg ötletünk van. A következő felsorolás nem az összes, de elég sokféle ahhoz, hogy találjatok benne olyan feladatokat, amelyek nagyon viccesé teszik majd a bulit.

Nem kell mind az ötven feladatot megcsináltatni Vele, mert akkor egy egész hétvége is kevés lenne hozzá. Válasszátok ki azt a 15-20 feladatot, ami szerintetek a legjobb hangulatot fogja eredményezni. Vagy bízzátok a választást a véletlenre, és nyomtassátok egyesével kártyákra az összes feladatot, és a Menyasszony húzzon közülük addig, amíg tart a buli. Természetesen Ti is kitalálhattok további feladatokat, vagy átalakíthatjátok ezeket az alkalomhoz illően. 

Ti ismeritek a Menyasszonyt, Ti tudjátok mi az amit bevállal, és mi az ami teljesen kiveri nála a biztosítékot. Javaslom, hogy úgy állítsátok össze a listát, hogy legyenek benne olyan dolgok is, amelyeket első nekifutásra nem vállalna be, de pár bátorító pohár ital után akár még bármi is megtörténhet :)

A játékszabály nagyon egyszerű. A Menyasszony megkapja/kihúzza a feladatot. Ha jól teljesíti a feladatot, mindegyik után ajándékot kap. Ha nem hajlandó megcsinálni, vagy valami miatt nem jön össze, akkor bünti iváskövetkezik. (A bünti ivást lehetőleg ne valami méreg erős rövid itallal oldjátok meg, mert nem az a cél, hogy hamar kiüsse magát, és semmire ne emlékezzen az estéből. Inkább valami light-os koktéllal "büntessétek".

A feladatsor tartalmazza a következő kivágható "Enyhítő körülmény" kártyákat:

 • Felező kártya: megfelezheti a bünti pia mennyiségét valakivel (ebből készíthettek többet is, ha úgy látjátok, hogy kezd megártani a pia, akkor mindenképpen adjatok neki egérutat!)
 • Barátnő segítség kártya: a feladatok teljesítésében segíthetnek a Menyasszony által választott barátnők olyan feladatnál is, ahol egyébként a feladat nem írja elő a barátnői közreműködést.
 • JUMP: átugorhat vele egy feladatot, húzhat helyette újat
 • Joker: bármilyen Menyasszony által igényelt segítségre beváltható (akár azt is kérheti, hogy a feladatot egy általa választott barátnő teljesítse helyette, mintha Ő volna a Menyasszony

Fontos, hogy egyes feladatokhoz szükségetek lesz hozzávalókra. 
(Lufi, borotva, tejszínhab, toll, emlékkönyv, fotó a Menyasszonyról ...) 
Ezeket mindenképpen tartsátok készenlétben, vagy ha nem, akkor az ilyen feladatokat inkább hagyjátok ki.
Fényképezni pedig az egész buli alatt kötelező, de kérlek figyeljetek a diszkrécióra, és csak a Menyasszony engedélyével osszátok meg később a vicces fotókat másokkal. (Ami a leánybúcsún történik, az ott is marad!)
Ha lesz olyan fénykép, vagy történet akár név nélkül is, amit szivesen megosztanátok velünk, kérlek jutassátok el hozzánk, hogy mások kedvét is meghozhassuk a bulizáshoz! ;)

600 Ft
Részletek

Mérete: A/4 es karton papírlap 1 db

A feladatok közül néhány ízelítőnek:

 • Keress olyan pasit, aki bármi pirosat visel magán. Hívasd meg vele magad valamire. Koccints a pirosat viselő pasival és idd meg húzóra italod.

 • Énekelj egy szerelmes dalt.

 • Csoportkép: Fotóztasd le magad a lehető legtöbb pasival. Plusz pont jár, ha az ölükbe vesznek, vagy valami nagyon idétlen pózban leszel a képen.

 • Rendelj piát a pultnál, anélkül hogy megszólalnál.

 • Ülj le egy földre fektetett székre, és csinálj úgy, mintha autót vezetnél.

 • Puszild meg azt a pasit, aki leghamarabb hozzád szól.

 • Ölelj meg 5 idegent.

 • Szerezz 2014-ben kiadott pénzt. Fotóztasd le magad olyan pózban a pénzzel, mintha "sztrip" csaj lennél. (Melltartódból, felsődből, nadrágodból lógjon ki)

 • Keress egy olyan pasit, aki jóval alacsonyabb nálad, és kérd el a telefonszámát.Szerezz 10 aláírást a pólódra.

 • Hívd fel a kedvesed, és foglald össze mi történt eddig a bulin. A történetben mindenképp szerepeljenek a következő dolgok: kaptam egy kutyát, tengeri herkentyű, kardió edzés, Názereti Jézus, tudományos számológép, szilikonos síkosító, ...Győzz meg valakit, hogy igazából apácák vagytok, csak most meglógtatok a zárdából, és titokban buliztok egy jót, de a reggeli misére vissza kell érnetek.

 • Próbálj meg valakitől szerezni/venni egy óvszert. Mondd, hogy nagyon sürgős a dolog. ha megvan az óvszer, azonnal bontsd ki, és fújd fel. 

 • Keress 3 olyan pasit...

 • Húzd fel a pólódat...

 • Táncolj egy nős ...

 • Keress egy hosszú...

 • Szedj össze szívószálakat...

 • Keress egy...

 • Ültess le...

Remélem NAGYON JÓL fogtok szórakozni :)

Örömmel vesszük, ha küldtök Ti is ötleteket, fotókat! 

Ha segítségre van szükségetek, keresetek fel személyesen a Káma Leánybúcsú és Party kellékboltban, és látogassatok el máskor is blogunkra :) Ha tetszett amit itt találtatok, nyomjatok egy lájkot a Facebook-on, és szóljatok hozzá, osszátok meg, hogy más csajok is ránk találjanak! 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/kama.fehernemu#

Ha leánybúcsús kellékeket szeretnétek vásárolni, kukkantsatok be webshopjainkba is!

Leánybúcsú webáruház: https://www.maciamalnasban.hu/

Leánybúcsú és erotika webáruház: http://kamaerotikabarlang.hu

Ha Debreceniek vagytok, vagy erre jártok, gyertek el személyesen hozzánk!

Káma Leánybúcsú és Party kellékbolt


Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház, pince 
e-mail: kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: hétfőtől-szombatig 10-20 óráig
Nagyon jó bulizást kívánok Nektek!

Üdv, Káma Balogh Szilvia

Adatok
Cikkszám
feladat01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek