WC papír kámaszútra szexpózos

WC papír kámaszútra szexpózos

WC papír kámaszútra szexpózos

1 200 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Akár ajándékba, akár legény és leánybúcsú feladathoz remek választás ez a vicces SZEXPÓZOKAT TARTALMAZÓ toalett papír.

Vicces feladat 1: Állítsátok a Menyasszonyt, vagy a Vőlegényt a szórakozóhely wc-je elé, és adjátok Neki azt a feladatot, hogy minden arra járónak próbáljon meg eladni egy-egy darabot a vicces papír tekercsből. Az összegyűjtött keresetből vennie kell valami italt a pultnál, vagy ha úgy alakul az este, és találtok még nyitva valamilyen üzletet, akkor a Párjának is vehet valami ajándékot.
Vicces feladat 2: A buli előtt tekerjétek le teljesen az egész tekercset, és minden lapra írjatok egy feladatot, vagy egy kvíz kérdést, vagy egy jókívánságot. Ezután tekerjétek vissza a papírt, és a bulin adjátok oda az ünnepeltnek, és lassan letekerve juthat hozzá a lapokon lévő "üzenetekhez".
Vicces feladat 3: Olyat is csináltunk már wc papirral, hogy minden lapra írtunk egy olyan szót, ami valami miatt fontos az Ifjú Párnak, de egymáshoz nem sok köze van az egymás után következő szavaknak. Az a feladat, hogy ahogy tekergeti le a "szalagot", egyesével látja meg a felírt szavakat, amiket minél viccesebben bele kell szőnie egy történetbe. Egyszerre így mindig csak egy szót lát nem tervezhet előre. Nagyon vicces játék, próbáljátok ki!

Vicces feladat 4: Menyasszony feladata, hogy a wc papírból készítsem magára esküvői ruhát, fátylat. Majd csináljon magáról „szelfit” a szórakozóhely mosdójában!

+1 ötlet: Használhatjátok dekorációként is! Tekerjétek körbe vele a buli helyszínét :)

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Anyaga: papír
Mérete: kb akkora, mint egy átlagos tekercs wc papír +
10 cm magas, kb 8 cm átmérőjű
Adatok
Cikkszám
107419
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!