Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó

Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó
Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó

Cloneboy Dildo-Kit Flesh

Akarsz egy élethű másolatot a legnemesebb testrészedről? 
Íme a megoldás, vedd kezedbe a dolgokat!

 

Ezt a CloneBoy szettet arra találták ki, hogy klónozhasd a péniszedet, vagyis élethű másolatot készíts róla. 

 

Teheted ezt azért, mert meg akarod lepni Kedvesedet, hogy olyankor se szenvedjen hiányt, amikor nem tudtok együtt lenni...

Aztán olyankor is nagy szolgálatot tehet a "pótfütyi", amikor egyszerre szeretnél behatolni kedvesed több testnyílásába... egyiket ide, másikat oda... ;)

Vagy egyiket ebbe a partnerbe... másikat abba... Na nem is ragozom :D

 

A pénisz másoló szett használata nem ördöngősség, de oda kell figyelned, és pontosan be kell tartanod néhány szabályt ahhoz, hogy tökéletes másolatot készíthess. Figyelj, sorolom:

 

Használati útmutató CLONEBOY Péniszmásoló szetthez

- Fontos, hogy minden szükséges eszköz elő legyen készítve!
- Szükség esetén a társ segíthet (egyszerűbb és viccesebb)
- Használj péniszgyűrűt, ha rendelkezésedre áll (segít az erekció fenntartásában)

1. Pakolj ki mindent a csomagolásból. Az üres henger tetejét a jelölésnél vágd el, majd a kényelmesebb kivitelezés miatt ragaszd le a vágott részt valamilyen ragasztószalaggal. Ezt a részt a későbbiekben a testhez kell nyomnod.

2. Fontos: olvasd el a teljes útmutatót, mielőtt belekezdesz a másolásba!
Mérj ki 425 ml, 32 C fokos vizet. Tedd a vizet mérőedénybe, majd keverd meg és mérd meg újra, hogy pontosan 32 C fokos legyen!

3. Maximum 2 perced van a vizet a mellékelt porral összekeverni, és hogy merev péniszt a masszába helyezd! Indítsd el a stopperórát, add a 32 C fokos vízhez a port és alapos keverd össze! Az így kapott keveréket óvatosan töltsd a hengerbe. Vigyázz, mert a keverék maximum 2 perc alatt megszilárdul!

4. Helyezd merev a hímvesszőt a hengerbe (masszába), mielőtt a stopper 2 percet mutatna!
A hengert nyomd erősen a testhez és tartsd ott feszesen, amíg a keverék (massza) egész kemény nem lesz (kb. további 2 perc). Ellenőrizd egyik ujjaddal, hogy a keverék teljesen megszilárdult-e, mielőtt péniszedet kihúznád! Semmi esetre se húzd ki, ha a massza még nem szilárdult meg teljesen!

5. Hagyd a formát több órán át a levegőn keményedni! Nyisd ki a folyékony gumival és folyékony "bőrrel" töltött edényeket! Mindkét edény tartalmát öntsd egy tiszta edénybe -
használd a mellékelt pálcát mindkét edény tökéletes kiürítéséhez.

6. Fontos, hogy az 5. pontban tárgyalt két "krém" alaposan össze legyen keverve. Ezután öntsd az így kapott folyékony gumikeveréket a megkeményedett "öntőformába".
Dildókészítés esetén teljesen töltsd meg a formát. Vibrátorkészítés esetén csak addig töltsd, amíg kb. 2,5cm-nyire lesz a forma tetejétől.

7. (ez a lépés csak vibrátoros verziónál érvényes, a sima dildó verziónál nincs vibrátor, ezért ez a lépés kimarad!)
Vágj egy kis X-et egy 10x10cm-es kartonlap közepébe. Nyomd át az X-en a mellékelt vibrátort, amíg a karton a vibrátor rezgésszabályzójához nem ér (lógjon ki). Óvatosan told a vibrátort a gumimasszába (a hengerbe), amíg a kartonlap a hengerhez nem ér. 8. Hagyd így az egészet 24 óráig száradni, szilárdulni. Ellenőrizd a gumit, hogy maximálisan megszilárdult-e! Ha nem, várj még! Ha igen, óvatosan húzd ki az újdonsült Pénisz másolatot az öntőformából! Vágd le a kartonlapot, és az esetleges kilógó gumidarabkákat.

9. Elkészült egy egyedi, a TE péniszedről másolt élethű dildó/vibrátor!

10. Az utólsó lépés, hogy használd kedvedre/kedvetek szerint a remekművet, de akár a polcra is kiteheted férfiasságodnak műemléket emelve.

Ha van kedved, keress DIY videókat az interneten. Én remek házivideós  segítségeket találtam, ahol bemutatják a cloneboy másoló használatát például egy kígyóuborkával...

Ha a cloneboy szóra rákeresel, biztosan találsz kedvedre való videót! Jó móka, csináld! ;)

15 900 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
8717953006301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!