Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó
Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó
15 900 Ft

Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó

Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó
Cloneboy házi Pénisz másoló szett Dildó

Cloneboy Dildo-Kit Flesh

Akarsz egy élethű másolatot a legnemesebb testrészedről? 
Íme a megoldás, vedd kezedbe a dolgokat!

 

Ezt a CloneBoy szettet arra találták ki, hogy klónozhasd a péniszedet, vagyis élethű másolatot készíts róla. 

 

Teheted ezt azért, mert meg akarod lepni Kedvesedet, hogy olyankor se szenvedjen hiányt, amikor nem tudtok együtt lenni...

Aztán olyankor is nagy szolgálatot tehet a "pótfütyi", amikor egyszerre szeretnél behatolni kedvesed több testnyílásába... egyiket ide, másikat oda... ;)

Vagy egyiket ebbe a partnerbe... másikat abba... Na nem is ragozom :D

 

A pénisz másoló szett használata nem ördöngősség, de oda kell figyelned, és pontosan be kell tartanod néhány szabályt ahhoz, hogy tökéletes másolatot készíthess. Figyelj, sorolom:

 

Használati útmutató CLONEBOY Péniszmásoló szetthez

- Fontos, hogy minden szükséges eszköz elő legyen készítve!
- Szükség esetén a társ segíthet (egyszerűbb és viccesebb)
- Használj péniszgyűrűt, ha rendelkezésedre áll (segít az erekció fenntartásában)

1. Pakolj ki mindent a csomagolásból. Az üres henger tetejét a jelölésnél vágd el, majd a kényelmesebb kivitelezés miatt ragaszd le a vágott részt valamilyen ragasztószalaggal. Ezt a részt a későbbiekben a testhez kell nyomnod.

2. Fontos: olvasd el a teljes útmutatót, mielőtt belekezdesz a másolásba!
Mérj ki 425 ml, 32 C fokos vizet. Tedd a vizet mérőedénybe, majd keverd meg és mérd meg újra, hogy pontosan 32 C fokos legyen!

3. Maximum 2 perced van a vizet a mellékelt porral összekeverni, és hogy merev péniszt a masszába helyezd! Indítsd el a stopperórát, add a 32 C fokos vízhez a port és alapos keverd össze! Az így kapott keveréket óvatosan töltsd a hengerbe. Vigyázz, mert a keverék maximum 2 perc alatt megszilárdul!

4. Helyezd merev a hímvesszőt a hengerbe (masszába), mielőtt a stopper 2 percet mutatna!
A hengert nyomd erősen a testhez és tartsd ott feszesen, amíg a keverék (massza) egész kemény nem lesz (kb. további 2 perc). Ellenőrizd egyik ujjaddal, hogy a keverék teljesen megszilárdult-e, mielőtt péniszedet kihúznád! Semmi esetre se húzd ki, ha a massza még nem szilárdult meg teljesen!

5. Hagyd a formát több órán át a levegőn keményedni! Nyisd ki a folyékony gumival és folyékony "bőrrel" töltött edényeket! Mindkét edény tartalmát öntsd egy tiszta edénybe -
használd a mellékelt pálcát mindkét edény tökéletes kiürítéséhez.

6. Fontos, hogy az 5. pontban tárgyalt két "krém" alaposan össze legyen keverve. Ezután öntsd az így kapott folyékony gumikeveréket a megkeményedett "öntőformába".
Dildókészítés esetén teljesen töltsd meg a formát. Vibrátorkészítés esetén csak addig töltsd, amíg kb. 2,5cm-nyire lesz a forma tetejétől.

7. (ez a lépés csak vibrátoros verziónál érvényes, a sima dildó verziónál nincs vibrátor, ezért ez a lépés kimarad!)
Vágj egy kis X-et egy 10x10cm-es kartonlap közepébe. Nyomd át az X-en a mellékelt vibrátort, amíg a karton a vibrátor rezgésszabályzójához nem ér (lógjon ki). Óvatosan told a vibrátort a gumimasszába (a hengerbe), amíg a kartonlap a hengerhez nem ér. 8. Hagyd így az egészet 24 óráig száradni, szilárdulni. Ellenőrizd a gumit, hogy maximálisan megszilárdult-e! Ha nem, várj még! Ha igen, óvatosan húzd ki az újdonsült Pénisz másolatot az öntőformából! Vágd le a kartonlapot, és az esetleges kilógó gumidarabkákat.

9. Elkészült egy egyedi, a TE péniszedről másolt élethű dildó/vibrátor!

10. Az utólsó lépés, hogy használd kedvedre/kedvetek szerint a remekművet, de akár a polcra is kiteheted férfiasságodnak műemléket emelve.

Ha van kedved, keress DIY videókat az interneten. Én remek házivideós  segítségeket találtam, ahol bemutatják a cloneboy másoló használatát például egy kígyóuborkával...

Ha a cloneboy szóra rákeresel, biztosan találsz kedvedre való videót! Jó móka, csináld! ;)

15 900 Ft
Adatok
Cikkszám
8717953006301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!