Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

MY SIZE PRO óvszer 53 mm (10db)

Átmérő: 53mm

Kiszerelés: 10 db

A My.size Pro óvszerek Vytex latexből készülnek, ami 90%-kal kevesebb latex fehérjét tartalmaz, mint a hagyományos latex. Kifejezetten alkalmas latex allergiások számára. A My.Size Pro óvszerek szintén nem gumiszagúak, mert nagyon tiszta Vytex Later-t használnak.

A My.Size Pro óvszerek nagyon vékonyak, minimális falvastagságuk 0,05-0,06 mm.

A My.Size Pro gyártásához csak olyan termékeket használnak, amelyek nem tartalmaznak állati összetevőket és amelyeket nem teszteltek állatokon. A My.Size Pro óvszerek speciális zárófóliái különösen vékonyak, ezért könnyebben nyithatók. Tanusítottan vegán!

Minden óvszer CE-jelöléssel rendelkezik, és megfelel az EU orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 EEC irányelvének.

5 000 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Mi is a Vytex?

Egy biológiailag lebomló, megújuló anyag, ellentétben a kőolaj alapú szintetikus anyagokkal. A Vytex-re váltás kevesebb feldolgozással jár, ezzel energiát és vizet lehet vele spórolni. Igazán környezetbarát! Az előnyök közé tartozik a szín, stabilitás és tartósság.

 

A Vytex egy forradalmian új növényi alapú nyersanyag, amelyet a Hevea brasiliensis fáról gyűjtenek be. Ezt követően egy nem toxikus, többszörösen szabadalmaztatott eljárással kezelik, hogy gyakorlatilag eltávolítsák az összes antigénproblémát okozó fehérjét, amely allergiás reakciót válthat ki a természetes gumi latexre, a nem latex alternatívákban jellemzően megtalálható káros vegyi anyagok használata nélkül.

 

Tehát a Vytex a legtisztább gumi a piacon. Mentes kőolajtól, illékony szerves vegyületektől (VOC), durva vegyi anyagoktól és töltőanyagoktól.

A Vytex természetes, erősebb és biztonságosabb.

Adatok
Cikkszám
4025838410537
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!