Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

MY SIZE PRO óvszer 72 mm (36 darab)

A My.size Pro óvszerek Vytex latexből készülnek, ami 90%-kal kevesebb latex fehérjét tartalmaz, mint a hagyományos latex. Kifejezetten alkalmas latex allergiások számára. A My.Size Pro óvszerek szintén nem gumiszagúak, mert nagyon tiszta Vytex Later-t használnak.

A My.Size Pro óvszerek nagyon vékonyak, minimális falvastagságuk 0,05-0,06 mm.

A My.Size Pro gyártásához csak olyan termékeket használnak, amelyek nem tartalmaznak állati összetevőket és amelyeket nem teszteltek állatokon. A My.Size Pro óvszerek speciális zárófóliái különösen vékonyak, ezért könnyebben nyithatók. Tanusítottan vegán!

Minden óvszer CE-jelöléssel rendelkezik, és megfelel az EU orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 EEC irányelvének.

 

Márka My.Size Pro
Anyag Természetes gumi latex
Névleges szélesség 72 mm
Óvszer hossza 225 mm
Kenőanyag Normál
Szín Átlátszó
Szag Semleges
Íz Semleges
Forma Egyenes óvszer
Vastagság Ultra vékony
Szerkezet Csúszós
vegán Igen
12 000 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Mi is a Vytex?

Egy biológiailag lebomló, megújuló anyag, ellentétben a kőolaj alapú szintetikus anyagokkal. A Vytex-re váltás kevesebb feldolgozással jár, ezzel energiát és vizet lehet vele spórolni. Igazán környezetbarát! Az előnyök közé tartozik a szín, stabilitás és tartósság.

 

A Vytex egy forradalmian új növényi alapú nyersanyag, amelyet a Hevea brasiliensis fáról gyűjtenek be. Ezt követően egy nem toxikus, többszörösen szabadalmaztatott eljárással kezelik, hogy gyakorlatilag eltávolítsák az összes antigénproblémát okozó fehérjét, amely allergiás reakciót válthat ki a természetes gumi latexre, a nem latex alternatívákban jellemzően megtalálható káros vegyi anyagok használata nélkül.

 

Tehát a Vytex a legtisztább gumi a piacon. Mentes kőolajtól, illékony szerves vegyületektől (VOC), durva vegyi anyagoktól és töltőanyagoktól.

A Vytex természetes, erősebb és biztonságosabb.

Adatok
Cikkszám
4025838436728
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!