Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Realov - okos péniszpumpa USB

Realov - okos péniszpumpa USB
Realov - okos péniszpumpa USB
Realov - okos péniszpumpa USB

3 eltérő szívóerő funkcióval ellátott, teljesen automatizált péniszpumpa, mely így lehetővé teszi az egykezes használatot. A vákuum intenzitása könnyen, egyetlen gomb segítségével szabályozható. A rezgés intenzitása fokozza a barlangos test vérellátását. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető.  A Smart Penis Pump működése csendes, USB-kábellel újratölthető, és a henger és a hüvelyek tisztításához könnyen szétszerelhető. Minden használat előtt és után tisztítani kell antibakteriális tisztítóval és szexuális segédeszköz tisztítóval. Vízálló, de fejrészt vízbe tenni tilos ! A csomag péniszgyűrűt is tartalmaz.

Átmérő (cm) 6,1
Hossz (cm) 30
Szín Színtelen
Anyag TPE/TPR, ABS
Speciális jellemző vibrátoros
28 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Kezelési útmutató

 

Bekapcsolás/Kikapcsolás: Tartsd lenyomva a legfelső gombot kb 3 másodpercig a ki- és bekapcsoláshoz

 

Manuális mód: Nyomd meg egyszer röviden a legfelső gombot a szívás megkezdéséhez. Nyomd meg röviden a középső gombot a vákuum kiengedéséhez, tartsd lenyomva a középső gombot az összes vákuum kiengedéséhez.

 

Okos mód: Nyomd meg röviden a legfelső gombot a szívás megkezdéséhez addig amíg a kívánt vákuumot el nem érted. Aztán nyomd le a legalsó gombot az okos funkció megkezdéséhez. 3 fajta mód van. A legalsó gomb lenyomásával lehet a módok között váltani. A programot a LED színe fogja jelezni.

 

  • Okos mód 1 (piros fény): A pumpa elkezd szívni a kívánt vákuum eléréséig, aztán automatikusan és lassan kieengedi. Ez a minta 10 percig fogja ismételni magát.

 

  • Okos mód 2(zöld fény): A pumpa elkezd szívni a kívánt vákuum eléréséig, 1 percig benn tartja a vákuumot aztán kiengedi, mikor lejárt az idő. Ez a minta 10 percig fogja ismételni magát.

 

  • Okos mód 3 (kék fény): A pumpa elkezd szívni a kívánt vákuum eléréséig, 5 percig benn tartja a vákuumot aztán kiengedi, mikor lejárt az idő. Ez a minta 4x ismétlődik és kb 20 percig tart.

Bármikor visszaválthatsz manuális módba a legfelső vagy a középső gomb lenyomásával.

 

Töltése: a LED fény villogni fog töltés közben és folyamatosan fog világítani, ha befejezte a töltést. 

A teljes töltési idő: 120 perc

Üzemidő: 180 perc

 

 

Adatok
Cikkszám
6935847700407
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!