Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Szívószál fütyi 10 db/cs
Szívószál fütyi 10 db/cs
1 900 Ft

Szívószál fütyi 10 db/cs

Szívószál világoszöld 10db/cs
(Ez a változat NEM világít a sötétben! Olyat is árulunk, de ez nem az!)

Szórakozó helyen, vagy otthon rendezett leánybúcsún is nagyon vicces, amikor ezekkel a fütyi alakú szívószálakkal szürcsölik a csajok a piát! :)

 

Mérete: 19 cm

1 900 Ft
Részletek

Nagyon kedvező az ára, rendeljetek belőle bőven! Egyet a Menyasszonynak, egyet-egyet a Csajcsapat minden tagjának, és ha marad ki pár darab, akkor se essetek pánikba, mert nagyon jó buli lesz, amikor a Menyasszonynak el kell adnia őket idegen pasiknak az utcán, vagy a szórakozóhelyen.

A leánybúcsún rendszerint a menyasszony és a csajok is elfogyasztanak kisebb-nagyobb mennyiségű alkoholos italt. Na valószínűleg nem annyit, mint a pasik a legénybúcsún, de remélem senkinek nem is célja versenyezni ez ügyben az erősebb nemmel.

Érdemes előre megtudakolni mit szeret inni az Ara, és mi a lánycsapat kedvenc itala, de mindenképpen ajánlom, hogy inkább lightosabb koktélokkal, csajosabb italokkal készüljetek, mint sok-sok töménnyel. A buli elején mindenképpen érdemes pár bátorító itallal felpörgetni az eseményeket, de vigyázatok arra, hogy ne legyen rémálom a leánybúcsú és a másnap sem. Sokszor láttam már olyat, hogy hamar le akarják itatni a barátnők a menyasszonyt, hogy bevállalósabb legyen a feladatok teljesítése közben, de azért tartsuk tiszteletben a kéréseit. Ha nem akartok a detoxikálóban kikötni, akkor ne az mennyiség legyen a legfontosabb szempont, hanem csináljatok ebből is viccet.

Adatok
Cikkszám
103526
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!