Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Feromon Parfüm

A feromonok igazi titkos fegyverek. Légies, szagtalan anyagok, amelyek nagyobb vonzerőt és magabiztosságot biztosítanak viselője számára.
Használd randevú vagy fontos találkozó előtt, amikor azt akarod, hogy felfigyeljenek Rád.

A Feromon tartalmú parfümök mind ugyanazt a feromon összetevőt tartalmazzák, csak különböző illatokhoz vannak keverve. Ezért a csábító hatáshoz nem számít, hogy milyen illata van az alap parfümnek. Azért fontos, hogy a megfelelő illatot válaszd, hogy szeresd érezni magadon.

Férfiak is használhatnak női, és nők is férfiaknak kreált illatokat, ha éppen az tetszik nekik magukon. A feromonos hatás csak azt fogja erősíteni, ami egyébként nélküle is működik.


12termék 112
12termék 112

Mit várhatszaz FM feromon parfümöktől?
A FM feromon parfüm egy speciálisan előállított illatanyagot is tartalmazó, erősen koncentrált, pontos Szex Feromon keveréket tartalmazó parfüm, melynek célja, hogy jobban vonzd magadhoz a másik (vagy bizonyos esetekben azonos) nemet!

Hogyan érzékeljük a Feromonokat?
Az orrban kb. 3 centiméterre van egy Vomeronasal Organ (VNO) nevű szerv, ami felfogja és a jeleket az agyba - Hypotalamusz - agyalapi mirigy - továbbítja.

Az FM feromon parfüm használata során az alábbi változásokat tapasztalhatod:

- Könnyebb ismerkedés
- Több kezdeményezés
- Több pillantás és szemezés, minden korosztály számára 
- Még több flört és érintkezés 
- Lazító és feszültségoldó hatású
- Jobban érzik mások magukat a társaságodban 
- Fokozott szexuális vágy kiváltása
- Fellendíti az aktuális kapcsolatod 
- Nagyobb tisztelet és figyelem irántad

Meddig tart a hatása, hogyan használd?
Hatása 8-12 óra

Fontos, hogy amikor magadra fújod az illatot, soha NE dörzsöld szét, hagyd hogy teljesen elterüljön, beszívódjon. Így sokkal tartósabb az illat!

A pulzus pontokra fújd! Oda, ahol vékonyabb és melegebb a bőröd. Ilyen például a csuklód vagy a füled mögött a nyakad, belső combok, térhajlat. A ruhádra is fújhatsz, nem hagy nyomot.