Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Fórum

Kvízkérdések
2
Káma Szilvi

Keress olyan pasit, aki bármi pirosat visel magán. Hívasd meg vele magad valamire. Koccints a pirosat viselő pasival és idd meg húzóra italod.

Énekelj egy szerelmes dalt.

Csoportkép: Fotóztasd le magad a lehető legtöbb pasival. Plusz pont jár, ha az ölükbe vesznek, vagy valami nagyon idétlen pózban leszel a képen.

Rendelj piát a pultnál, anélkül hogy megszólalnál.

Ülj le egy földre fektetett székre, és csinálj úgy, mintha autót vezetnél.

Puszild meg azt a pasit, aki leghamarabb hozzád szól.

Ölelj meg 5 idegent.

Szerezz 2013-ban kiadott pénzt. Fotóztasd le magad olyan pózban a pénzzel, mintha \"sztrip\" csaj lennél. (Melltartódból, felsődből, nadrágodból lógjon ki)

Keress egy olyan pasit, aki jóval alacsonyabb nálad, és kérd el a telefonszámát.

Csapj 3 különböző pasi fenekére.

Szerezz 10 aláírást a pólódra.

Hívd fel a kedvesed, és foglald össze mi történt eddig a bulin. A történetben mindenképp szerepeljenek a következő dolgok: kaptam egy kutyát, tengeri herkentyű, kardió edzés, Názereti Jézus, tudományos számológép, szilikonos síkosító, ...

Keress egy kopasz pasit, és adj egy puszit a kopasz fejére.

Győzz meg valakit, hogy igazából apácák vagytok, csak most meglógtatok a zárdából, és titokban buliztok egy jót, de a reggeli misére vissza kell érnetek.

Próbálj meg valakitől szerezni/venni egy óvszert. Mondd, hogy nagyon sürgős a dolog. ha megvan az óvszer, azonnal bontsd ki, és fújd fel.

Keress 3 olyan pasit, aki beleegyezik, hogy alsónadrágjából vagy pólójából kivághasd a cimkét. Nem kell ténylegesen megtenni, az is jó, ha csak beleegyezik a pasi. Ha mégis kivágtad, akkor írja rá a telefonszámát is.

Keress egy nagyon izmos pasit, és kérd meg, hogy vegyen fel az ölébe. Kérdezd meg Tőle, hogy megfogdoshatod-e a bicepszeit. Közös fotó vele, miközben mindketten feszítettek karra!

Keress egy nagyon helyes pasit, és vedd rá, hogy egy fénykép kedvéért imitáljon lánykérést térden állva.

Húzd fel a pólódat, és sikíts!

Táncolj egy nős pasival! Csak akkor jó, ha van karikagyűrű az ujján.

Keress egy hosszú hajú nőt a bárban, lopózz a háta mögé, és kezd el befonni a haját.

Szedj össze szívószálakat a bárban vendégek poharából, és alkoss belőlük csokrot.

Keress egy olyan pasit, aki egyedül van, és mondd ezt neki: \"Szia, látom van tüzed, mert engem máris lángra lobbantottál...\"

Ültess le egymással szemben 2 idegen pasit egy-egy székre úgy, hogy a térdeik összeérjenek. Guggolj be a lábaik közé, majd koccintsatok, és igyatok mindhárman egy-egy felest.

Keress legalább 5 pasit és 5 csajt, aki rárajzolja a pólódra az óvodai jelét. A társaság tagjai nem játszhatnak.

Válasz a barátnőid közül kettőt, akikkel úgy kell táncolnotok a következő zenére, mintha egyimtomi fáraók lennétek. (dance like an egyptian)

Rajzoltass „tetoválást” a barátnőiddel a karodra. A rajznak mindenképpen tartalmaznia kell a Vőlegényed nevét, és a leánybúcsú dátumát.

Fújj fel egy lufit, és rajzolj neki arcot, mintha életed párja lenne. Táncolj vele.

Játszd el a lufival a lánykérést. Amikor a vőlegényed szövegét mondod, akkor beszélj mélyebb hangon.

A lufit, melyre arcot rajzoltál kend be tejszínhabbal, mintha borotvahab lenne, majd borotváld meg.

Gyűjts jókívánságokat idegenektől az emlékkönyvedbe.

Keress olyan pasit, akinek az a keresztneve, mint a Vőlegényednek. Keress olyan csajt, akinek az a keresztneve, mint Neked. Mutasd be a „vőlegény keresztnevű” pasit és a menyasszony keresztnevű csajt egymásnak, és készítsetek közös fotót.

Fotózkodj olyan párokkal, akik nemrég házasodtak össze.

Keress egy olyan lányt a buliban, aki szereti a lányokat. Itt az utolsó esélyed :)

Használd a férfi WC-t. Legyél teljesen természetes, ha pasikkal találkozol bent és viselkedj úgy, mintha Te is pasi lennél.

Kérj meg egy pasit, hogy táncoljon neked úgy mint egy csipi srác!

Halandzsa nyelven próbálj flörtölni egy pasival, és hívd meg egy italra. Nem szólalhatsz meg magyarul!

Keress valakit, aki kicsit már ittas, és elváltoztatott magas hangon mondd el neki, mennyire szerencsés vagy, amiért együtt bulizhatsz vele.

Menj ki a mosdóba, és készíts magadnak fátylat WC papírból, majd menj vissza bulizni

Keress egy pasit, aki felvesz a hátára, és mondd neki hogy „Gyííí te Pasi”, miközben a fenekét paskolod.

Keress olyan pasit, aki elvenne feleségül.

Vedd kezedbe Kedvesed fényképét, és vidd körbe a szórakozóhelyen, mutogasd az embereknek, és kérdezd, hogy nem látták-e valahol ezt a Pasit.

Hitesd el valakivel, hogy külföldi vagy, és nem ismersz itt senkit, és nem tudod hol fogsz ma aludni. Mondanod kell pár magyar szót közben vicces külföldi kiejtéssel, de fontos, hogy egyáltalán nem kapcsolódhatnak ezek a szavak a témához, mintha valaki szívatásból tanított volna Neked olyan szavakat, amiről azt hiszed mást jelentenek. Pl: „szép punci”... „én szeret cumi”... „csúnya vagy”...

Kérj meg egy pasit, hogy dugjon pénzt a melltartódba, vagy a bugyidba. Táncolj neki érte, tekergesd a csípőd.

Keress olyan pasit, aki egy széken ül, és minden előzmény nélkül adj neki öltáncot.

Válasz egy csajt a barátnőid közül vagy a szórakozóhelyről egy idegen csajt, és csókoljátok egymást szájon. Nem muszáj nyelves, de nincs kizárva ;)

Mond 10 olyan pasinak, akit nem ismersz, hogy „Helló szépfiú”, közben kacsints rájuk.

Építs férfi nemi szervet a körülötted található dolgokból. (Szívószál, fogpiszkáló, poháralátét...)

Írd fel 1 téged ábrázoló fényképre a telefonszámodat, és tedd vagy a férfi WC tükörre, vagy egy autó szélvédőjére az ablaktörlő mögé.

Fesd ki a szádat feltűnő színű rúzzsal, és csókolj meg úgy pasikat, hogy látszódjon a rúzslenyomat arcukon, nyakukon...
1
Káma Szilvi
Kvízkérdések és TOP 50 Leánybúcsú feladat szórakozóhelyen

Ha szórakozóhelyen tartjátok a leánybúcsút, szükségetek lesz pár olyan vicces feladatra, mellyel a Menyasszony biztosan a középpontba kerül. Régóta szervezek bulikat, és folyamatosan bújom a külföldi leánybúcsús oldalakat, ezért rengeteg ötletem van. A következő felsorolás nem az összes, de elég sokféle ahhoz, hogy találjatok benne olyan feladatokat, amelyek nagyon viccesé teszik majd a bulit.

Nem kell mind az ötven feladatot megcsináltatni Vele, mert akkor egy egész hétvége is kevés lenne hozzá. Válasszátok ki azt a 15-20 feladatot, ami szerintetek a legjobb hangulatot fogja eredményezni. Vagy bízzátok a választást a véletlenre, és nyomtassátok egyesével kártyákra az összes feladatot, és a Menyasszony húzzon közülük addig, amíg tart a buli. Természetesen Ti is kitalálhattok további feladatokat, vagy átalakíthatjátok ezeket az alkalomhoz illően.

Ti ismeritek a Menyasszonyt, Ti tudjátok mi az amit bevállal, és mi az ami teljesen kiveri nála a biztosítékot. Javaslom, hogy úgy állítsátok össze a listát, hogy legyenek benne olyan dolgok is, amelyeket első nekifutásra nem vállalna be, de pár bátorító pohár ital után akár még bármi is megtörténhet :)

A játékszabály nagyon egyszerű. A Menyasszony megkapja/kihúzza a feladatot. Ha jól teljesíti a feladatot, mindegyik után ajándékot kap. Ha nem hajlandó megcsinálni, vagy valami miatt nem jön össze, akkor bünti ivás következik. (A bünti ivást lehetőleg ne valami méreg erős rövid itallal oldjátok meg, mert nem az a cél, hogy hamar kiüsse magát, és semmire ne emlékezzen az estéből. Inkább valami light-os koktéllal \"büntessétek\".

Szoktam készíteni \"Enyhítő körülmény\" kártyákat:

Telefonos segítség kártya: felhívhat valakit segítségért (ez inkább kvízkérdéseknél hasznos, de itt is jó lehet)
Felező kártya: megfelezheti a bünti pia mennyiségét valakivel (ebből készíthettek többet is, ha úgy látjátok, hogy kezd megártani a pia, akkor mindenképpen adjatok neki egérutat!)
Barátnő segítség kártya: a feladatok teljesítésében segíthetnek a Menyasszony által választott barátnők olyan feladatnál is, ahol egyébként a feladat nem írja elő a barátnői közreműködést.
JUMP: átugorhat vele egy feladatot, húzhat helyette újat
Joker: bármilyen Menyasszony által igényelt segítségre beváltható (akár azt is kérheti, hogy a feladatot egy általa választott barátnő teljesítse helyette, mintha Ő volna a Menyasszony
Fontos, hogy egyes feladatokhoz szükségetek lesz hozzávalókra.
(Lufi, borotva, tejszínhab, toll, emlékkönyv, fotó a Menyasszonyról ...)
Ezeket mindenképpen tartsátok készenlétben, vagy ha nem, akkor az ilyen feladatokat inkább hagyjátok ki.
Fényképezni pedig az egész buli alatt kötelező, de kérlek figyeljetek a diszkrécióra, és csak a Menyasszony engedélyével osszátok meg később a vicces fotókat másokkal.
Ha lesz olyan fénykép, vagy történet akár név nélkül is, amit szivesen megosztanátok velünk, kérlek jutassátok el hozzánk, hogy mások kedvét is meghozhassuk a bulizáshoz! ;)
Hozzászólás a témához
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!