Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Fórum

Köszönő ajándékok a Menyasszonytól a Barátnőknek!
2
Káma Szilvia
BUGYI FÜZÉR

Kedves Menyasszony!
Ha nem titokban szervezkednek a csajok, hanem beavatnak pár részletbe a Leánybúcsúdat illetően, akkor itt egy kedves köszönő ajándék Tőled Nekik! Tudd meg pontosan kik lesznek. Tudd meg pontosan mindenki bugyi méretét. Az sem baj, ha kinyomozod, ki milyen színt/fazont szeret. Aztán vegyél mindenkinek egy-egy cuki vagy szexi vagy kényelmes vagy vicces darabot.
Tűzz minden bugyihoz egy kísérő kártyát, melyben írsz pár sort az ajándék gazdájának.
Szükséged lesz pár méter zsinórra, és annyi darab ruhacsipeszre, ahány ajándék bugyit akarsz adni.
Ha nálad indul a Csajbuli, akkor akár előre is elkészítheted a Bugyi Dekorációt, ha mentek valahová szórakozóhelyre, akkor vigyél magaddal mindent, és \"rögtönözz\".

A feladat egyszerű: minden Csajszinak meg kell találnia a saját bugyiját. Először anélkül, hogy elolvasná a kártyát, de ha így még nem megy, akkor kérhetnek segítséget. Persze BÜNTI PIA ellenében... :) Merthogy abból úgyis lesz Neked is az este folyamán :D

Természetesen nem csak a Menyasszony lepheti meg a Csajokat BUGYI FÜZÉRREL! Többször elkészítettük már fordítva is. Minden meghívott lány hozott egy bugyit, és a Menyasszony feladata volt, hogy kitalálja, melyiket kitől kapta... Jó buli, jó ajándék, jó dekoráció :) Mi kell még? :)
1
Káma Szilvia
Biztosan hallottatok már arról, hogy az esküvőn szokott az Ifjú pár apró KÖSZÖNŐ AJÁNDÉKokkal kedveskedni a vendégeknek.
És persze a BARÁTNŐKNEK is illik megköszönni a CSAJBULIT!
Ebben a fórum topicban ehhez adok/adunk ötleteket!
Kérdezzetek bátran, és írjátok le Ti is mit kaptatok vagy mit adtatok... :)
Hozzászólás a témához
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!