Káma Erotika Barlang, Debrecen, Csapó utca 51 (pince) Nyitvatartás: H-SZO 10:00-20:00

Kérdésed van? Hívj bátran! +36 30 619 3637

Fórum

Vásárlói vélemények a maciamalnasban.hu webáruházról és termékeinkről
39
Andrea
Kedves Szilvia,Szandra és Linda!
Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a szállítással is!Külön köszönet a meglepetés ajándékért is! :-) Nagyon megbízhatóak vagytok,csak ajánlani tudlak titeket mindenkinek!
Köszönök szépen mindent!
:-)
38
Káma Balogh Szilvia
Kedves Csajok és Srácok!
Nagyon köszönjük a kedves sorokat, és a biztató hozzászólásokat! Nagyon jól esnek. Imádom olvasni őket, és arra buzdítanak, hogy még nagyobb átéléssel, még nagyobb szeretettel végezzem a munkámat. Ami esetemben nem is annyira munka, mint inkább a legjobb szórakozás. Szeretem ezt csinálni, és szeretlek Benneteket! Még így ismeretlenül is megteszek mindent, hogy a a legnagyobb hozzájárulás lehessek a bulitokhoz!
Most azonban történt 2 sajnálatos dolog. Nem nagy dolog, de mivel ez a szívügyem, nehezen viselem.
Az elmúlt években hálistennek nem fordult elő ilyen egyszer sem, ma viszont egyből kettő. Két vásárlónk jelezte, hogy ma átvette a csomagot, és törött volt benne egy-egy termék. Mindent a legnagyobb odafigyeléssel állítunk össze, és inkább túlbiztosítjuk a csomagolást, a kibélelést, mert szeretnénk ha eredeti, sértetlen állapotban jutna el Hozzátok. Furcsa, hogy egy nap alatt egyből kettő... A futárcég, akikkel már évek óta dolgozunk, eddig hímestojásként kezelte a csomagkáinkat. Nem tudom elképzelni, most mi történhetett. Az biztos, hogy tőlünk sértetlenül mentek el a termékek, mert minden csomagot lefotózunk és levideózunk az összeállítás közben. Abban is biztos vagyok, hogy nem a vásárlóink vágják földhöz a csomagot az átvétel pillanatában. Kicsit életszerütlen lenne, hogy rendelsz valamit, alig várod, hogy megérkezzen, fizetsz érte, majd földhöz csapod... Na mindegy...
Természetesen kártalanítjuk a megrendelőinket, és kinyomozzuk ki volt a felelős.
Minden esetre továbbra is azt kérem Tőletek, hogy azonnal jelezzétek, ha bármi óhajotok, észrevételetek, panaszotok van. Mindenre találunk megoldást!
Nagyon jó bulit mindenkinek, és válasszatok újra és újra minket!
Sziasztooooook :)
Üdv, Szilvi :D
37
Reni
Minden a legnagyobb rendben zajlott. Gyors kiszállítás, nagyon kedves kapcsolattartó. És még meglepetést ajándékot is kaptam.
Csak ajánlani tudom!!!!!
36
Sz. Domi
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a szuper oldalra. Mindent megtudtam rendelni egy oldalról, nem kellett órákat bolyonganom a városban üzletről üzletre keresgélve. Akinek csak tudom ajánlani fogom az oldalt! Kellemes csalódás volt a kapcsolattartó kedvessége. Gyorsan és hiánytalanul megérkezett a csomag, sőtt még kis ajándékokat is kapott a menyasszony!! :D Köszönjük szépen a termékeket, nagyon jól sikerült a leánybúcsú!!
35
Réka
Szuperkedves kapcsolattartók, hiánytalanul, időben megérkezett szuper termékek, csak jót tudok mondani Rólatok! Biztosan ajánlani foglak Titeket, mostantól ha lánybúcsú, csak Ti jöhettek szóba ;) A lánybúcsús csapat nevében nagyon köszönöm a meglepetést is :)
Szép napot Nektek!
34
Anita
Kedves Szilvi!
Nagyon meg vagyok elégedve a rendelt termékekkel. Minden nagyon jó minőségű, és olyan amilyet szerettem volna. Köszönöm a segítéseget, és a meglepi ajándékot is.
33
Eszter
Sziasztok,

Szombat este rendeltem meg a lánybúcsú kellékeket SOS szállítással kérve (szuper, hogy ez nem feláras szolgáltatás) és már hétfőn kaptam visszajelző e-mailt, hogy kedden a kezemben tudhatom a termékeket. Amikor felhívtam a boltot, hogy érdeklődjek a pontos szállítás időpontjával kapcsolatosan, a hölgy, aki felvette a telefont nagyon készséges és segítőkész volt, illetve a futár is rendes volt, felhívott mielőtt hozta volna a csomagot. A termékeket minőséginek találom, a csipke harisnyakötő különösen szép és még ajándékot is kaptunk, egy lánybúcsús hűtőmágnest, amit a menyasszony kap meg emlékbe. Köszönöm! Jó szívvel ajánlom másoknak is az áruházat!
32
Timi
Kedves Csajok!
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel!!!!! Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást és a meglepetés ajándékot is!!! Nagyon nagy sikere volt mindennek!! Szuper ötlet az Extra Sürgős kiszállítás, és hogy nem számoltok érte felárat!!!!
Visszatérő vásárlótok leszek ;)
Megbízható, kedves csapat vagytok!
Mindent nagyon szépen KÖSZÖNÖK!!!!
31
Zsófi
Sziasztok!
Jó a kínálat, jók az árak, precíz és pontos minden! Ma érkezett meg a rendelésem, minden rendben volt vele. Az ajándék amit rendeltem nagyon hatásos volt.
Visszatérő vásárlótok leszek ;)
Köszi, puszi
30
Dóri
Kedves Csajok!
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel és a szállítással kapcsolatban. Megérkezett minden hiánytalanul, sőt még többet is kaptam, mint amit vártam. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom/fogom, hogy titeket válasszanak!Megbízható, kedves csapat vagytok! Köszönök szépen mindent! :)
Hozzászólás a témához
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!